Menu
;

Vacature Vormgever/DTP’er

De uitdaging

Hou je van een uitdagende job en wil je een sterk groeiend merk in de BtB internationaal visueel neerzetten? Kun jij ons helpen om het net zo spannend en inspirerend te maken voor onze partners en eindgebruikers als ons experience centrum? Dan moet je bij i-team in Eindhoven komen werken.

Wat ga je doen?

Je gaat visuele content maken en implementeren in brochures, op beursstands, op de websites, klanten portals, de video kanalen en de social media kanalen. Je geeft de content vorm, maakt grafische en online eindproducten, visuals, infographics, powerpoint en allerlei andere sales tools. Je zorgt ervoor dat al het materiaal on brand is en dat de boodschap helder overkomt.

Over jou

Vormgeving en DTP voor een wereldmerk is helemaal jouw ding. Je houdt van mooie grafische en online visuele content maken die zowel mensen, producten als oplossingen laten zien. Je weet product features om te zetten in voordelen voor de klanten en gebruikers. Je snapt dat content die je maakt in 72 landen verschillend geconsumeerd wordt. Je combineert tekst, beeld, video, fotografie tot een geheel en werkt hiervoor samen met je eigen team, maar ook met mensen uit de rest van de organisatie en in onze internationale vestigingen.

Het team

Het marketing team bestaat uit een digital experience manager, een content manager, een grafisch designer, een trafic manager en jij dus. Daarnaast hebben we een team van vaste specialisten die ons part time ondersteunen. Ook werken we veel samen met het sales team en het events team.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Bij i-team Global werken is heel bijzonder: niet wat je zou verwachten van werken bij een schoonmaakmachineproducent!

Waarom? Omdat we – naast een hypermodern en duurzaam kantoor - een fantastisch experience-centrum hebben dat klanten doet watertanden. Denk aan een KLM vliegtuig, een Connexxion bus, Starbucks en een NS trein. Maar ook twee supermarkten (Jumbo & Spar), een kinderdagverblijf, hotelkamers, een sportbar, een eigen opnamestudio, een evenementenarena en een restaurant met twee topchefs die garant staan voor ultieme gastvrijheid. Ook voor jouw gratis lunch iedere middag! Geen wonder dat klanten uit alle hoeken van de wereld naar Eindhoven komen om de innovaties van i-team Global te ontdekken.

i-team Global ontwikkelt, produceert en vermarkt de meest innovatieve oplossingen voor de professionele schoonmaakbranche wereldwijd. Met eigen vestigingen en distributeurs in maar liefst 72 landen, werkt i-team Global als één team samen met partners over de hele wereld. De premium producten van i-team Global worden gezien als dé toekomst van de schoonmaaksector, omdat ze minder energie, water en schoonmaakmiddelen verbruiken en de beste resultaten leveren. Daarnaast werkt i-team Global actief aan het verbeteren van de positie van de schoonmaker. Om hun leidende positie op het gebied van duurzaamheid te behouden, is i-team Global bezig om een B-Corp te worden. Er zijn wereldwijd slechts zo’n 7600 bedrijven die zich een B-Corp mogen noemen, wat wel duidt hoe bijzonder dit feit is.

Contactpersoon voor deze vacature en sollicitaties naar:

Naam: Nesrin Tanriverdi-Triantos
Telefoonnummer: 040 211 40 75
Email nesrin@sms-intermediair.nl