Menu
;

Vacature Finance support medewerker

Jouw rol als Finance Support medewerker

Als Finance Support Medewerker ben je een sleutelspeler in ons Finance team, dat uit zes teamleden bestaat en onderdeel is van het Shared Service Center. Het Shared Service Center biedt ondersteuning aan meer dan 20 i-team bedrijven in binnen- en buitenland.

Samen met jouw collega’s zorg jij voor een vlekkeloze verwerking van financiële administraties en ondersteun je bij maandafsluitingen en accountantscontroles. Daarnaast zorg je voor inzichtelijke financiële rapportages.

Met jouw analytische vaardigheden en proactieve houding draag je bij aan de financiële gezondheid van onze internationale groepsmaatschappijen. Ook neem je deel aan diverse interessante projecten, gericht op bijvoorbeeld duurzaamheid, IT en interne beheersing.

Wat zoeken we in jou?

  • Cijfermatige expertise: Je hebt een scherp oog voor detail en een sterke affiniteit met cijfers.
  • Analytisch vermogen: Je bent in staat om data te vertalen naar heldere financiële rapportages.
  • Pro-activiteit: Je neemt initiatief en bent altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren.
  • Teamspirit: Je werkt graag samen in een team om gezamenlijke doelen te bereiken.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in de richting Bedrijfseconomie of Accounting.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Beschikbaar voor 32-40 uur.

Het is een pre als je al enige ervaring hebt op een financiële afdeling in een internationale omgeving. Dit is geen vereiste: we staan ook open voor gemotiveerde starters!

Wat bieden wij?

Een modern kantoor op het Flight Forum in Eindhoven, met dagelijks gratis lunch in ons bedrijfsrestaurant. • Een dynamische werkomgeving bij een bedrijf dat vooroploopt in duurzaamheid en innovatie.• Een hecht en gemotiveerd team.• Volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.• Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en een laptop.• De mogelijkheid om deel te nemen aan een elektrische auto- of fietsregeling.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Wij zijn i-team Global: een toonaangevende producent van professionele schoonmaakmachines. Wij zijn op zoek naar een Finance Support Medewerker die ons team komt versterken.

Bij i-team Global werken is heel bijzonder: niet wat je zou verwachten van werken bij een schoonmaakmachineproducent! Waarom? Omdat we – naast een hypermodern en duurzaam kantoor - een fantastisch experience-centrum hebben dat klanten doet watertanden. Denk aan een KLM vliegtuig, een Connexxion bus, Starbucks en een NS trein. Maar ook twee supermarkten (Jumbo & Spar), een kinderdagverblijf, hotelkamers, een sportbar, een eigen opnamestudio, een evenementenarena en een restaurant met twee topchefs die garant staan voor ultieme gastvrijheid.

i-team Global ontwikkelt, produceert en vermarkt de meest innovatieve oplossingen voor de professionele schoonmaakbranche wereldwijd. Met eigen vestigingen en distributeurs in maar liefst 72 landen, werkt i-team Global als één team samen met partners over de hele wereld. De premium producten van i-team Global worden gezien als dé toekomst van de schoonmaaksector, omdat ze minder energie, water en schoonmaakmiddelen verbruiken en de beste resultaten leveren.

Interesse? Sluit je aan bij i-team Global en maak het verschil in de wereld van professionele schoonmaakmachines. We kijken uit naar je sollicitatie! Deze kun je sturen aan: hr@i-teamglobal.com